arie_gaban | 019.441.2200

By: arie gaban

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-Jan-2009 14:26 Email | Share | | Bookmark
PENGUMUMAN TERAKHIR !!!

aku berpindah ke http://ariegaban.com


selepas chinese new year la...


Monday, 5-Jan-2009 03:08 Email | Share | | Bookmark
STOP GUNA FOTOPAGES. BAN ISRAEL..

aku copy dari www.silmisulaiman.com
tq bro

jadi rakan2, boikot israel yang cilaka itu..
selepas ni, sila view flickr ariegaban buat sementara aku belum up dotcom aku yang terbengkalai setelah sekian lama..

www.snapsyndicate.com ini link rasmi yang masih dalam pembinaan..

BOIKOT ISRAEL..STOP FOTOPAGES.


Code:
Registry Whois

Domain Name: fotopages.com

Registrar: TUCOWS INC.
Whois Server: whois.tucows.com
Referral URL: http://domainhelp.opensrs.net

Expiration Date: 2009-04-29
Creation Date: 2003-04-29
Last Update Date: 2008-03-16

Name Servers:
ns1.pidgintech.com
ns2.pidgintech.com

Extended Info

IP Address: 62.219.18.21
IP Location: Israel
Website Status: active
Server Type: squid/2.5.STABLE14
Alexa Trend/Rank: 1 Month: 9,209 3 Month: 9,477
Page Views per Visit: 1 Month: 4.05 3 Month: 3.72
Cache Date: 2009-01-03 00:48:14 MST
Compare Archived Data: 2007-05-13


Saturday, 27-Dec-2008 05:14 Email | Share | | Bookmark
Version103 | Ija & Shah - Ijab Kabul







aku diarahkan untuk stop publish gambar banyak2 sebelum keluar album di sini..
sekian harap maklong...

kepada naza & silmi..tahniah dah ada galeri seniri...


Thursday, 25-Dec-2008 04:06 Email | Share | | Bookmark
Version102 | kahwin yanie & zam - baling

























ariegaban
official
baling, kedah


Tuesday, 23-Dec-2008 05:36 Email | Share | | Bookmark
Version102 | Jimi & Ida - Sik

Quote:
ramai suda orang komen bab gambar aku yang merah + mungkin striking..jadi aku pohon seribu kemaafan kepada kawan yang tulung pebetui kesilapan aku nie..jadi aku mmg nak kena callibrate <-- betui ka aku eja nie..callibrate monitor aku balik..mmg monitor aku kaler tak berjenissss...tulung...tulung...



Ijabkabul sudah, jadi sekarang resepsi lah pulak..itu orang protokol panggil..
aku panggil majlis kenuri kahwin. maaf upload lambat.
manyak gambar yang harus ku lihat dan album pun belum siap.
jadi upload yang nie dulu.ada lagik yang aku mahu upload..khususnya kumpulan DUTA..
jadi pada rakan2 yang takda lam majlis kita nie, sebar-sebarkanlah cerita aku supaya aku dapat manyak job dan menjadi milionare macam sepulnang..hahaha...









ucapan terima kasih pada sopix | militan - awai gila comment di flickr aku..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net