arie_gaban | 019.441.2200

By: arie gaban

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-Dec-2008 09:08 Email | Share | | Bookmark
Version096 | Relax..







continue later...


Monday, 1-Dec-2008 00:36 Email | Share | | Bookmark
Version095 | Fendi & Farah - Alma, Bukit Mertajam.











ini job dari manager - arjunareal a.k.a nizam recsam..tq bro atas job nie..mmg pengantin cool abis..aku ja yang tak cool..wet..ujan lebat..
dan bila aku balik..aku tengok outdoor cls banyak tak sangka2..hadoiiiihhh..
dan pada bakal2 pengantin kalo view fotopages ini..kalo tak minat photographer jenis gambar di atas ini..sila jangan kontek..tq..

kepada rakan2 baek aku dalam photographer..
aku nie jauh ketinggalan lagik dalam bidang ini..jangan la angkat aku sampai nak terbalik...kah kah kah...


Tuesday, 25-Nov-2008 05:17 Email | Share | | Bookmark
Version094 | Syalinda & Adzani - Lunas, Kulim

















syalinda merupakan kenalan kepada kenalan aku..
terima kasih kerna menjadikan aku photographer kamu..
cuma hari petang nak hujan, tempat2 yang aku teringin nak buat outdoor itu tak sempat..
sempat 2 tempat dan gambar pun tak banyak..

fotografer dari KL pun ramai yang turun..aku tengok angle ganas2 dan oldtai sorang..
nanti aku update lagik..
amik la 3 keping dulu...


Quote:


Sunday, 23-Nov-2008 08:13 Email | Share | | Bookmark
Version093 | Nyanyi-nyanyi di Naza Hotel.




wuh-zainal abdul halim - the real reuters..keh keh keh..

more update at ariegaban flickr


Wednesday, 12-Nov-2008 06:53 Email | Share | | Bookmark
COMING SOON - NEWLOOK OF SNAPSYNDICATE WEBSITE



kalo belah utara nie banyak team2 yang baru tertubuh..
macam team kuat la nie di penang - militan..

dan akan naek lagik satu team yang akan menjunjung label SNAPSYNDICATE..
SNAPSYNDICATE nie sebenarnya dah lama..cuma telah ditambah ahli baru..
dan ditukar interface website yang baru jugak..

awal disember akan diadakan pelancaran secara sembunyi2 oleh jemaahnya..


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net