arie_gaban | 019.441.2200

By: arie gaban

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Nov-2008 05:04 Email | Share | | Bookmark
Version092 | Event - Dewan Utara, Jitra


Nyanyian lagu Umno Terus Maju

aku rasa geng nie tak tau lirik nie..tue yang mulut tutup rapat..



bakal peneraju ketua pemuda - aku ada cuci gambar besar, tapi diorang tak datang amik pun...

ucapan daripada ketua bahagian..


aku cuba tambah tahap "kebisingan" dalam gambar nie guna fotoshop.

diantara makcik2 puteri yang hadir ..



setup
50mm
cropping dan hotkan gambar..


Wednesday, 5-Nov-2008 15:25 Email | Share | | Bookmark
Version091 | Kerja sambil bercuti..





terima kasih pada Amirudin & Siti Zaleha kerana menyediakan tempat tinggal dan makanan yang sedap selama 5 hari aku di Bangi..


Monday, 3-Nov-2008 10:29 Email | Share | | Bookmark
Version090 | Mahathir & Watie - Seberang Jaya (aku p makan nuri)











ini cousin aku..saja p shoot..dah aku nie sekarang mula menjadi satu dengan kamera kesayanganku..ye laa..dah ujung2 tahun nie..pakat2 nak kenuri..


Sunday, 26-Oct-2008 01:12 Email | Share | | Bookmark
Version089 | Malin & Ijam - Jitra





















mereka ini keluarga terdekat aku..
dan di antara ahli keluarga yang menjadikan ephoto sebagai koleksi memori mereka..
dengan kembang lubang idung, aku mempersembahkan gambar2 yang heavy edit..
aku rasa sangat heavy edit..yang lain2 bley lah melawat ke http://www.flickr.com/photos/ariegaban/sets/72157608360231960/


dukacitanya lepas abih shoot depa nie - speedlight aku jatuh dan rosak



Friday, 24-Oct-2008 01:17 Email | Share | | Bookmark
Version088 | silmi dan gear baru yang sudah basi..




gambar lepas raya..kita masih dalam raya kan?
abg silmi datang untuk hantar barang..
dan secara tak langsung dah tayang2 adik baru dia..
dan senyum lebar tak henti2..dan abg silmi mmg orang yang sentiasa tersenyum..
jadi thread ni khas untuk abg silmi...

jemputlah beliau untuk makan kenuri atau tangkap gambar memori anda..
sekian..dan tasbih kaffarah..


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net