arie_gaban | 019.441.2200

By: arie gaban

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 31-Mar-2007 12:47 Email | Share | Bookmark
satu hari.. cikgu baya bertunang..

rumah si baya..besarrrr..
fida. tukang mekap? tukang sibuk? ha ha ha.
kakak fida.. mmg terel bab touch up..@ pegang atas..
'sapu sampai nampak macam mebelin ori tau kak'
fida.. photographer paling popular hari tue.
'macam nie nak korek biji mata'
baya kena tahan bau fida yang dah berpeluh mekap..
semua ok baya.
'apa kata kita mula sekarang'
sebelum mula kita buat bulat sambil dudukdulu.
mana tunang baya..?? yang kopiah putih tue kot?
dengan ini kamu telah sah menjadi tunangan orang..
mak mentua dan menantu.
yearghh.. aku dah tak ketar lagik..
mak-mak lama dan bakal mak-mak baru..
kena keluar jugak ke..
cincin baru dan cincin lama..fida nak interframe jugak..
kat mana2 pun..fida mesti ada..
baby itu cuba untuk memakan pipi emaknya..
fida (lagi?), baya dan suami fida.
fida (lagiii??) dan baya posing makin nak over..
'bangga aku dah jadik tunang orang nie..'kata syazwan - kiri
'okeh baya, pilih mana satu pilihan hati,' pancing fida..
pandang-memandang..
gelak menggelak..
posing memosing..
yang aku tau 2 dari kanan single lagik..hahaha..
kontrol..
kawan2 yang hadir..
iklan..
keluarga syazwan dan baya dalam sekeping gambar..
baya + emak..
ayah baya..
family fida dan bakal pengantin ogos nanti..
31 March 2007 - cikgu norbaya dah bertunang dengan pemuda pilihan -syazwan.
pukui 7 pagi aku bertolak dari rumah aku d penang ke arau, perlis.
jauh jugak le. bila sampai di rumah baya, nampaknya keluarga puan fida dah pun awal2 ada di situ.
puan fida pun makin berseri2 sejak dah jadik isteri orang ni.
dan yang aku best..keluarga baya dan fida mmg cool..

sorry aku tak tau nama kawan2 baya yang lain selain fida dan azrina..
jadik kepada kawan2 SMKI..hangpa bleh tengok le ina sekarang..comel kan..



p/s: macam biasa aku malas nak edit banyak2..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net