arie_gaban | 019.441.2200

By: arie gaban

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 20-Aug-2007 04:46 Email | Share | Bookmark
Baya & Wea - Arau

welcome..
bersiap..
yaa suda siap..mari kita bergumbira..
makcik takleh masuk..
pasal saya tak siap lagik nie..
naim..bleh p dok sana x..
maksu nak bergaya..
baya, naim dan ukiko..
mak dan ayah berbincang..
dating d balik tiang ke..
posing dulu..
sedih kak baya nak kawin..
manan kak buat nie?
cerita di luar..
mana pengantin nie..
dah sampai pun..
dengan dendangan selawat..
mengepung pengantin lelaki..
masuk mesti scan dulu..
ha ha ha..aku dah sampai..
haa..takleh masuk lagik..
takpa..aku tunggu dengan sabar..
sabar lagikkkk..
tadaaaa..timbullah baya..
jangan rapat lagik..
kita makan dulu..
tapi takleh lagik..
bagik orang tengok dulu..
wea da susah hati..nasi belum mai..
"wea, makan lambat baru best"
nampak kurus untuk tangkap gambar..
nasik pengantin abiss..
anak mak dah ada bini..
tambah sorang lagik dalam keluarga wea..
dah bleh start outdoor ke..
babai mak ayah..
arie..bleh aku masuk dulu tak..
naim dah amik dulu port..
rasa macam nak tidor ja rini..
sayang abg wea.
wea dan bapak mentua..
manisss..
arie..bleh hang blah x..
hait..dah padam lampu?
belarak lagik..
cctv di mana2..
berkeluargalah di jalan yang lurus..
sepayung berdua..
 
 
 
 
 
 
aku nie jenis malas nak bercerita panjang2.
tak pandai macam orang lain.
jadik terus la tengok gambar2 baya dan wea yang berlangsung 19 ogos 2007.
gambar akad nikah ada.tapi takdan edit.maaf.
jadik aku ucap terima kasih pada semua yang terlibat.
dan ditujukan kepada si perut membesar..yang sms aku mau tengok gambar kawan baek dia..si baya la nie..






p/s: informasi tambahan bleh contact aku melalui email dan no fon pada mak aku.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net