arie_gaban | 019.441.2200


My name: arie gaban
My Fotopage: http://ariegaban.fotopages.com/
About me: black machine..
From: Malaysia
Camera:
kilang ayam
Other: cap ayam
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
nusanCapture A Waqas AZ
Latest entry:Product Shoot
Projek kecil-kecil santai-santai. Untuk maklumat tentang produk ini boleh hubungi En Hasmin View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
Ginger PAIGE
View this Fotopage latest entry
azeiriaz duo
Latest entry::: bday alesha qhaira dan nur dina farhana ::
View this Fotopage entry
Rozita Abdul Rahim
Latest entry:My Sweet darling going to be 18th soon
For so long Jie x update my fotopages due to kesibukan kerja and pulak tur dgn Anna sibuk dgn exam and macam2...last2 diri ini keletihan...cuma baru sekarang Jie dah mula relax sikit and dah mula memegang kamera kembali... So bermula ler agenda wedding dan berbagai2 lagi gambar yg akan menjelma disini hehehe Jie Lea Adra View this Fotopage entry
Gambar dgn Tan Sri Shamsudin
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
ahmad fauzi
Latest entry:JITRA - MELAKA - JAYBEE - n balek JITRA...
SALAM SEMUA... AMBOIII DAH LAMA XUPDATE KAT SINI.... Bersama abah along pekena mee kari di Bidor... View this Fotopage entry
selepas...
Abah Wafi
Latest entry:Good Bye My Lover !
After 3++ years of amazing service, now I have to say goodbye to my beloved D80. I can say it was underutilized since it was only my "pet", not my "hunting-dog". I can't believed the shutter count only around 15K, which mean, I only take approx' 13 shoots per day. So....good bye my Love...welcome D7000 !! View this Fotopage entry
Combined 2
fotokahwin fotografi perkahwinan
Latest entry:Facebook Fotokahwin.com
www.facebook.com/fotokahwin jurufoto perkahwinan terengganu View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
noor hidayah razali
Latest entry:Salam 2011
Salam 2011 buat semua rakan2 fp tersayang .... moga thn ini lbh byk bawa kebahagiaan kepada kita semua. Saya minta maaf pada semua rakan-rakan yg selalu menjengah ke sini tapi punyer la lama tak berupdate .... hehehehe sebenarnya kemalasan melanda diri ini bila asyik lama memanjang bila tang upload gambar .... hehehe So, sempena tahun baru ni , suka la saya mengumumkan sy akan terus aktif berkongsi cerita dgn rakan-rakan semua tapi bukan di sini, tapi di blog saya, .... sudi-sudikan menjengah yer... View this Fotopage entry
shizukana studio
Latest entry:Mohd Azaharin & Siti Nazirah Akad Day, Tanjung Bendahara
Salam, Congrates to the bride and the groom aka my ex classmate when i was standard 6..ahahah..AYEN! and wife yang jugak junior di sekolah yang sama SKTR batch 2006. 5th June 2010 was their akad day. next week 12th June 2010 which is on Saturday baru their reception day. for those yang dijemput, jgn lupa mai ke Old village~ *wink* View this Fotopage entry
huda ainiyah
Latest entry:Adam
ketika usia 6month. anak ini mula menangkat badan seperti ingin merangkak.rupanya mula mengesot kebelakang & kehadapan. magic melihat perkembangan adam setiap hari. thanks tuhan bagi peluang melihat & merasai kejadian manusia Muhammad Adam sehingga kini. rupenya gigih budak kecik yang baru pandai sesuatu perkara explore skill die. hari tu mama tak marah sebab turn abah yang jaga.so mama tolong tgk apekah anak bujang buat kalau tukang jaga tak pegang die. hmmm..die explore rumah die.pusing2 untuk bg ... View this Fotopage entry
Saadah Haji Amminudin
Latest entry:My inspiration
Lama sungguh tak update fotopages ku.. Hurrmmm.. View this Fotopage entry
Bricks
shahril majid
Latest entry:Last Entry..
Hari ini 25 April 2010, maka tamatlah perjuangan saya dalam fotopages ini. Fotopages ini saya simpan untuk masa hadapan untuk membukti siapakah shahrilmajid sebelum ini. Kira-kira tiga tahun yang lalu.. saya berada disini bukan lah sebagai seorang jurufoto, tetapi sekadar meluahkan perasaan sebagai seorang pelukis. Fotopages ini hadir dulu sebelum kamera saya wujud dan syukur kerana kamera saya sekarang sudah mempunyai madu-madunya sendiri pada hari ini. Saya terpaksa meninggalkan fotopages ini keran... View this Fotopage entry
Babah and Mama
Latest entry:ilman@sekolah
waktu ilman tgh ambik subjek fizikal.. ni bersenam pada setiap hari jumaat..takyah bawak beg skolah.. View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
jehan najib
Latest entry:Majlis Bertandang
Date: 15 August 2009 Venue: Tanjung Kling Melaka View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
mohd raime ramlan
Latest entry:Budak2 main air
hujung minggu tak ke mana. angkat E3 & 40-150mm dan shoot. View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
rainingheaven
Latest entry:Skies and clouds
The wonderful blue skies just before the sun set. The sun was blazing hot. Then I couldn't help myself but to capture sun rays/spikes or whatever you call it. But this is what I got instead. View this Fotopage entry
aidaY kamaruddin
Latest entry:The Mother's Day
On the Mother's day we went to KLCC park..we now try our best to bring Adam to the park as often as we could..as he was always inside on weekdays..so weekends are the best time to be outdoors..as we can see it he really loves outdoors..he enjoys the sound of bigger children playing and birds chirping..he fell asleep during the outing..i think he finds the outdoor peaceful..and i love his red surfing pants.. p/s: madamme tini..do join us with DN next time ya?? View this Fotopage entry
adam
greyland shashin
Latest entry:green bug!
8-) View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
Firr Budi
Latest entry:Shahril & Olive Wedding : 01 Mac 2009
See more @ http://lensahijau.blogspot.com by firrbudi aka lensahijau View this Fotopage entry
sclandz Beautiful Life
Latest entry:Now Move
http://azlanazizan.wordpress.com/(|http://azlanazizan.wordpress.com/|) sclandz @ Azlan Azizan Perlis, MALAYSIA sclandz@yahoo.com YM : sclandz 012- 573 0013 http://www.friendster.com/sclandz(|ABOUT ME|) View this Fotopage entry
Mohd Amirul Adha Mohd Noor
Latest entry:New Order
hello all..im back for few updates! Photo taken at Putrajaya with Nikon D80 and two set of Sb-600. View this Fotopage entry
nasryzal demonic
Latest entry:Majlis Ulangtahun Rockapak ke-2
07hb Februari, aku, farah dan yusuf bertolak ke Kuala Sayong untuk menghadirkan diri di majlis Ulangtahun Forum Komuniti Rockapak.org. Acara bermula pada 8hb Februari jam 2.30 petang dengan jamuan makan dan sesi ramah mesra dengan ahli2 forum yang hadir... View this Fotopage entry
mohd zamri harun
PENGUMUMAN PENTING!!! zamtech.fotopages.com akan berpindah ke... http://www.zamtechphotography.com terima kasih View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
Conan skywalkeR
Latest entry:PERAK : Edisi Campur-campur ("Fast Track")
Last week aku ada keja kat Ipoh seminggu. Bila ada masa free tu aku ada la jalan-jalan sikit utk melapangkan dada dan minda, sambil-sambil memenuhkan perut. Penat belum abis lagi. Yang ni je la dapat dibubuh dulu dalam FP. Kalau ada kesempatan (kalau ada) akan di-uplod dari semasa ke semasa. :-O Sebelum tu nak tanya, harga bateri Canon berapa RM ha? Susah lak bila ada 1 je. Tak larat dok tunggu masa mengecass .. siput kecil kat pokok bunga - Gua Tempurung, Perak Menara Condong Teluk Int... View this Fotopage entry
intan azim
Latest entry:our wedding......
lama sgt tak update fotopages ni... :-D View this Fotopage entry
tajul haslam tajudin
Latest entry:Majlis Pernikahan NURBAYA & FAIZAL - kulim
View this Fotopage entry
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
jamil zain
Latest entry:Sobri dan Sue
Selamat Pengantin Baru utk Sobri dan Suhaila Wish both of you happy together all the time.I would like to freeze all my entry in this fotopages until postponement of Israel soldier from Gazza. May ALLAH bless all pelastin people. " Ya Allah...ko tetapkanlah iman saudara2 seagamaku di palestine dan lubnan, ko semarakkanlah semangat jihad mereka...ko tiupkanlah kekuatan rohani dan fizikal ke dalam diri mereka.. Ya Allah..bantulah mereka dalam menjalani kehidupan mereka....bantula... View this Fotopage entry
fp domain lookup
Tajularif Ibrahim
Latest entry:anna & norman edited version|sungai petani
This is another entry for Anna and Norman...which having their "majlis" on 22 and 23 November 2008 + one day outdoor session.. 800++ piccas where taken during the 3 days' event. Thanks to the couple, very supportive and very "selamba". Relax jer masa photoshoot berlangsung. Enjoy the piccas. View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
Harilfani Ismail
Latest entry:Ntah yang apa-apa
saja dok main ngan pattern dan line.. best jugak.. View this Fotopage entry
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
DeAr eRmaLiNa
Latest entry:i'm back
da lama tak update gmbo kt fp ni... hehehe.. sibuk dgn blog :-D snang2 jenguk la plak kat sini http://ermalina.blogspot.com/ View this Fotopage entry
fazleena mazwin
Latest entry:Nik Nurin Felissya's 3rd Birthday 31st Mac 2009
wedding & event fotografer tel : 0124478741 fendi & win wedwizard@yahoo.com View this Fotopage entry
AzRy SyaH
Latest entry:Edisi : Selamat Tinggal Fotopages
Aku dah tak pakai fotopages dah sekarang. Aku dah ader blog sendiri, so kepada peminat2 aku (wah, terlebih sudah...) boley ler melayari ke laman blog aku. http://lanunlaut.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Senja Nan Merah
Eiman Aliff
Latest entry:Bersama eimanaliff jurufoto professional anda.......2009
Di tahun baru ini eimanaliff menyediakan pakej-pakej menarik untuk pasangan pengantin. Buat temujanji dan hadirkan diri untuk melihat sendiri fotofolio perkahwinan... ....................hangpa takkan frust punya............ ;-) Kunjungi G-15, Kompleks Dato' Kailan, Kepala Batas ..............................wow....! seronoknye..kahwen...... eimanaliff PROFESSIONAL PHOTOGRAPHER View this Fotopage entry
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:Zarith & Nadjme
Reservations updated (wedding/engagement)> 2012 16 June 7 & 8 Sept For further info, feel free to contact: ALFIAN MESEBAH aka FIO 012 3717 459 BB PIN 267F5DEE fio_m79@yahoo.com View this Fotopage entry
albad PHOTOJOURNALISM WEDDING ART PHOTOGRAPHY
Latest entry:Ke Mana Menghilang ?
Selepas lama menyepi, now I'm back selepas pergi bertapa kat sana..hehehe[ Just dream come true ]. So ke pada kengkawan sekelian, Albad akan upload few photo honeymoon yang kemungkinan ramai yang ternanti-nanti. Sabar ya View this Fotopage entry
Sehingga Akhir Hayat
paliy the snap shooter
Latest entry:RHB Bank Berhad - Delta Finance, Seremban
www.photographyplanet.org View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
lens purple
Latest entry:edisi RAyE meLaKa
View this Fotopage entry
part abah
Zaheera Abdul Ghani
Latest entry:Reception
Shah Alam reception View this Fotopage entry
The bride
uMIe n YaZiD n AEiMAn n UmAR
Latest entry:Edisi Raya 2008
View this Fotopage entry
merapu kepunden maran sekeper
Latest entry:Sunrise dan sunset di tebengau
Salam ramadhan semua. hari raya makin dekat. ada beberapa update untuk mereka yang suka buat komen dalam fp sy. esp utk zarida yang suka sangat gambar sunset dan sunrise. selamat hari raya aildilfitri-maaf zahir dan batin. Sunrise selepas gerhana bulan sebelum bulan ramadhan Masa balik kampung 2 minggu lepas [sunset] sama gak untuk size besar, bleh check http://www.flickr.com/photos/7584430@N02/2880325011/ View this Fotopage entry
razak latif
Latest entry:Last Entry
Salam sejahtera. Ni adalah entry terakhir aku di fotopages setelah diberitahu fotopages adalah dari israel lahanat. Selepas ini aku hanya akan update di photofolio http://razaklatif.com/blog wedding photofolio http://ijabqabul.wordpress.com Salam Sejahtera. View this Fotopage entry
zam arjuna
Latest entry:??????
masih ku ingat rupenye username & paswed fotopages ni...sekian lama meninggalkn laman ni rupanya masih ada.Kepada anda yg membuka laman ni sila ke http://arjunarealfoto.blogspot.com atau facebook arjuna_alang@yahoo.com View this Fotopage entry
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:The truth is out there..
..somewhere in Pahang 8-) View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
NAZRI AHMAD
Latest entry:Officially NAZRIAHMAD.COM
From NOW ON, all about NAZRI AHMAD Photography will be available here http://www.nazriahmad.com() Please click on the image and you will be redirect to www.nazriahmad.com NAZRI AHMAD [The Photographer] View this Fotopage entry
ull yyy
Latest entry:Kak Siti !! Fiwitss !!
Ini kakak angkat aku kahwin di Kedah. Pending !! nanti aku upload. SO,tengok sekeping je dulu yeh ! muax ! :-) View this Fotopage entry
Belle Bellish
Latest entry:Adam Faris
View this Fotopage entry
Day 2
adzua mustafa
Latest entry:lamenyea xbukak fotopages....
hai smua...pejam celik2...thn nh umr dh 27....huhu...lame gile xbkk fotopages nh...sowie sgt2...kwn2 lame dkt fotopages nh plz add me kt facebook na...ley kongsi2 ilmu huhu...add la Adzua Mustafa....hope dpt knl uols kt fb na...daaa...salam... ;-) :-D View this Fotopage entry
Mohd Faiz
Latest entry:Majlis Perkahwinan Pasangan Fadzli & Hasnizayanti pada 29|11|08
View this Fotopage entry
anuar zain
aSSan
Latest entry:Trip to Pangkor
View this Fotopage entry
Dinictis aka lord ishmeen
Latest entry:Happy Birthday Dear...
A birthday card which I design for my beloved wife, Noor Ezleen. Thanks for all the love, happiness, care and Insyallah our baby - due this September 2008. Noor Ezleen you are my soulmate forever.... Muahs.... LOVE U Sayang... View this Fotopage entry
faiz hashim
Latest entry:http://photoXpose.blogspot.com/
http://photoXpose.blogspot.com/ View this Fotopage entry
norazmi ibrahim
Latest entry:Muncul azmieibra 2009.
Assalamualaikum semua... setelah berhempas pulas untuk memuaskan hati semua kawan kawan dan jugak pelanggan pelanggan azmieibra.. maka muncul la satu lagi alam azmieibra untuk tahun ini... Ucapan jutaan terima kasih kepada yang memberi sokongan padu pada azmieibra selama ini... Di samping itu, ini adalah langkah azmieibra untuk maju setapak lagi di dalam bidang photography. Mulai saat dan tika ini... silalah lawati http://www.azmieibra.com untuk melihat hasil hasil azmieibra. Dengan ini, azmieib... View this Fotopage entry
Riesyam Photography
Latest entry:Officially closed
Setelah lama bernaung dengan fotopages nie, maka hari ini aku dengan rasminya mengumumkan segala aktiviti photography aku selepas ini akan berpindah ke website aku. http://www.riesyam.com/ Kepada pengunjung-pengunjung fotopages aku selama ini aku ucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga di atas kunjungan serta sokongan anda kepada aku selama ini. Sudi-sudilah kiranya memanjangkan sokongan anda ke website terbaru saya. Terima kasih. RIESYAM PHOTOGRAPHY 019-564 2775 View this Fotopage entry
Joe Zakaria
Latest entry:Moving out
To all that been viewing my photopages i would like to say thanks for your support all this time..starting from today i'll be using my webpage to update all my work and my story..but im still going to use this fotopages to upload my wedding photography..u can view my website here http://joezakaria.com ..thanks again for your support..peace out! View this Fotopage entry
Mohd Al Hafiz Abdul Aziz
Latest entry:Trip to Kelantan - Terengganu
Only at kelantang... Petang doh...takde orang... Power Rangers Only at Pantai Cahaya Bulang... Aku panggil benda nie... Yong Tau Fu goreng...ahahahaah... ada ketam..udang..fishball...macam yong tau fu la...and kedai makang kat situ..semua jual benda tu je... Ayarxoren wat part time kat situ..nak ngorat timun la tu... makanang yang tersebut... Ayarx sedang menyiksa makanan tu...makanan tu jerit! jerit! "tolong-tolong!!! jgn cucuk saye...!!!" View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
siapa akuuu muahahahaa
Latest entry:Aksi Wayne N Ting Di Kota KInabalu..
View this Fotopage entry
Aksi Bongok Wayne II
mukhrizlatif wedding photographer
Latest entry:LAST ENTRY!!!
http://blog.mukhrizlatif.com() akhirnya..aku mengikuti jejak langkah SN..so selepas nih..kita jumpa kat rumah baru aku ok..insyaAllah aku akan update dari hari kehari... thanx mukhrizlatif/m0qh View this Fotopage entry
lei
Latest entry:PENGHIJRAHAN
assalamualaikum... buat client2, teman2 fp sekelian, sekali lagi penghijrahan berlaku dlm hidup ako...selepas ini tiada lagi entry2 baru di fotopages seekaishistudio ini..namun ako akan trus berkarya dalam seni foto dalam halaman yg baru... di > http://leiaziz.wordpress.com ribuan terima kasih pada sokongan n komen2 mmbina u all slama nih... hrp dpt la kita bersama2 lagi di rumah baru ako.... jemput datang semua..... salam... lei 6012 2410148 intai-intai photograper http://www.intai-in... View this Fotopage entry
mr jeff
Latest entry:Busannyaaaaa... photoshop lagi??
View this Fotopage entry
Muhammad Ridzuan Ramli
Latest entry:New Home! Boikot FP!
Assalamualaikum.. Ekceli aku dah lama meninggalkan fotopages ni.. Cumanya aku tinggal aritu tak berbatu nisan.. Ramai yg masih dok masuk sini n tnya kenapa tak update. So di sini aku merasmikan penutupan rumah lama aku ni dan berpindah ke rumah baru aku di: http://ridzuanramli.com Kepada kawan2 yang masih setia dengan produk buatan Yahudi laknatullah ni cepat2 laa beralih ke rumah baru. (Dengar cita sapa2 yg letak banner boikot FP ni secara automatik akaun akan diterminate.. So silakanlah term... View this Fotopage entry
zulkefli zain
Latest entry:water world
Thanks in advance View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
maharaja kukubesi
Latest entry:c e n t h a adura
View this Fotopage entry
Ahmad Nazir Shoberi
Latest entry:majlis akad nikah Cif Inspektor sufian & Cif Inspektor Asrin
View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
mohd badlyshah
Latest entry:singapura
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
S h a s m a N i z a m thephotographer
Latest entry:Pahang Kuantan Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer
PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHER. FOR QUOTATION, PLEASE EMAIL OR SMS OR PM ME -TQ- Shasma Nizam Principal Photographer The Photographer & Shasma Nizam GRAPHY (CA0128707-H) shasmanizam@gmail.com 019-9191 169 http://facebook.com/shasmanizam Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia. View this Fotopage entry
Mazrul Hisyam
Latest entry::: Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008 Hari ni aku datang awal. jam 10 aku dah ade kat sana. Jadi banyak yg boleh di tembak. Panas ari nih, tapi semangat tetap ade utk menembak. Jadi nih sikit hasil yg ade. Yg lain semua masuk dlm Flickr http://www.flickr.com/photos/mazrulphotoblog/ Sambung lagi esok! View this Fotopage entry
Day 4 - Pasir Gudang International Kite Festival 2008
nurhanum ahmad
Latest entry:reception : tini & steng
http://atmosferapix.fotopages.com/?entry=1817457&back=http://atmosferapix.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(click click untuk selebihnya) View this Fotopage entry
tah ape ade kat atas tu pon aku xtau. dah dah, balek jom!
wahsai sCi
Latest entry:KCik's Wedding
09/02/2008... View this Fotopage entry
blacks photography
Latest entry:Pondok Buruk Punk5Hitam
Ahamdulillah...setelah sekian lama saya menyepi...kini saya kembali semula... Buat semua pelanggan2,teman2 dan pengunjung fotopages ni,pondok buruk baru Punk5Hitam kini telah dibuka http://deblacksdesign.com/blog/ Dengan ini resmilah penutupan fotopages ini anda semua bolehlah berkunjung ke pondok buruk saya yg baru utk melihat hasil2 kerja dan karya2 saya...Terima kasih buat semua yg membantu saya utk kembali bernyawa setelah mati buat seketika... Punk5Hitam View this Fotopage entry
Khairul & Ros Resepsi AUG 2007
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
Arbanji Paipi
Latest entry:Kid
View this Fotopage entry
hax freezzy
Latest entry:-::Swimming Time::-
credits to: da click 5 lil' gurls.. :P View this Fotopage entry
Gonzalo Gurguha
HAPPY NEW YEAR[i] View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
Adi Nang
Latest entry:Sneak Preview
More kids please visit http://milkinthebottle.blogspot.com/ View this Fotopage entry
3 layer
apit pet
Latest entry:I'm MOVING
Assalamualaikum wbt . Saya telah berpindah . Lawati laman rasmi saya unuk update terkini di : www.pesonasenifoto.com Jumpa di sana ye ....... View this Fotopage entry
farina ariffa
Latest entry:Hari Raya Korban
Salam.. "We have appointed for every nation a holy rite that they may mention Allah's name over such beasts of the flocks as He has provided them ... And the beasts of sacrifice - We have appointed them for you as among Allah's waymarks; therein is good for you ... The flesh of them shall not reach Allah, neither their blood (!). But godliness from you shall reach Him." Sura 22:34-37 Finally.. i got myself updating this fp.. fuhhh.. memang lama betul la xupdate.. Akhir-akhir ni memang sibuk ... View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Project Rasso
Latest entry:Gadis-Gadis S u n t i Alam Maya
Click http://www.flickr.com/photos/lanraga/(HERE) to view more photos. Also please visit to http://www.kahwingraphy.com(KAHWINGRAPHY) Currently i'm listen to Saiful Apek - Aspalela View this Fotopage entry
malini syahrin
Latest entry:our new family member:muhammad syamil buchuk..
tepat jam 2ptg,maka keluarlah seorg baby boy yg beratnya 3.8kg (adushhhhhhhhhhhh) di hospital ampuan rahimah klang.Disambut oleh seorg doktor yg telah berada di hospital itu dr 2pagi (doktor garang pasal lom mandi dr smlm).mama nyer baru tau berat baby pas misi letak kt tepi katil.terkejut giler terbabas pasal tak penah tau pun berat kandungan (sib baik taktau,kalau tau awal,mesti dah tersaiko).keluar je dr labor room,nampak hubby.terusla meleleh airmataku..sedih ka apa ni.rasa mcm dah buat pengorbanan yg s... View this Fotopage entry
geng bujang wif pengantin
ashrani rafdzi
Latest entry:map ke majlis
[list=]exit 702 - pekan batu 9 / hululangat exit 703 - telekom / tmn2 perumahan exit 704 - cheras perdana/ bdrtun hsein onn exit 705 - pekan bt.11 balakong/ sg long[/list] View this Fotopage entry
map ke majlis
nur sha
Latest entry:I'm MOVING
Assalamualaikum wbt ... Maaf di atas kelewatan informasi. Saya telah berpindah. Lawati laman rasmi saya untuk update terkini di : www.pesonasenifoto.com Jumpa di sana ye ......... View this Fotopage entry
Jay Farhana
Latest entry:Ministry of Moment -the advert
booking contact no: 0123100879 [Shafiq Akmal] 8-) View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
yaya krenzz
Latest entry:::. baked chicken with vegetables .::
Well.. i am on my diet. Since today i was on leave i decided to cook. This diet based on blood group. For an O type like me..we are encouraged to have more proteins and vegetables and cut carbohidrat. *So check out the recipe yg i reka sendiri je neh* Ingredients A – to be marinate ( 4 hours) Chicken – whole leg Chillies powder, corianders, cumin and mix herbs Salt n black pepper Extra Virgin olive oils B – vegetables Celery, broccolis ( white & green), carrot, green capsicum, pot... View this Fotopage entry
khairuddin razak
Latest entry:Join Multiply
Your Friend khairuddin wants you to be his contact on Multiply. Check it out: http://multiply.com/si/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ If you never want to be contacted by Multiply again, go to http://multiply.com/bl/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ Report abuse: http://multiply.com/info/inquiry Privacy policy: http://multiply.com/info/privacy We haven't added your email address to any lists, nor will we share it with anyone at any time. Multiply Inc, 6001 Park of Commerce, Boca Raton, FL 33487, USA Copyright 2004-2009 Multiply... View this Fotopage entry
ibc
adbul abu
Latest entry:mira & jijie
View this Fotopage entry
ee..hantu 3
Ushar Foto
Latest entry:Saja Update....hehehehe...Rindu kat FOTOPAGES
visit my blog from time to time for latest update - www.myfotologi.com View this Fotopage entry
Original shot
asmady ahmad
Latest entry:Al-Fatihah ...
minggu lepas pada 6hb nov, Pak Mat Kepiah Tinggi (PMKT) telah pulang ke Rahmatullah. sy menerima berita pada mlm tersebut dari menantu arwah. sy mula mengenali arwah pada bulan jun thn lepas semasa mengambil gambar kenduri anak beliau. selalunya pengantin2 yg sy shoot yg akan terus menjadi kawan tp itu lah kali pertama bapa pengantin yg kekal berkawan dgn sy. mmg byk yg sy pelajari dari arwah. bukan sj ttg kamera tp juga ttg kehidupan. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau. antara gambar te... View this Fotopage entry
Ally Photography Studio
Latest entry:Terbaru @ fototeacher.com !!!
* fototeacher.com adalah sebuah pusat latihan fotografi yang dimiliki sepenuhnya oleh Adan Impresif Sdn. Bhd. Sila layari www.fototeacher.com untuk pendaftaran secara online. Untuk sebarang pertanyaan, hubungi talian 03-9101 7155 atau emel di fototeacher@gmail.com. @lly Ramly 8-) View this Fotopage entry
NANEE comey
Latest entry:MyCousin's WEdd
last week p kuala selangor .. spupu kawen.. pagi tu ada tournament netball.. mmg ada insiden "bengang" masa tu...abes game blk umh makcik.. tido dlm keadaan bengang..then ptg tu terus drive p sana dgn spupu n makcik, tak terasa penat lak..smp pun dh 12mlm.. tgk2 si pengantin ni dok lyn karoke la plak smp kul 1..aku smp2 dok kutuk2 pengantin..gatai laa.. dia xpueh hati sbb aku xnyanyi,,haha.. tp mmg meriah ler knduri kt area sana.. View this Fotopage entry
eby eby eby
Latest entry:@ Haziq's photoshoot
View this Fotopage entry
azri zainul
Latest entry:Cameron Highlands
View this Fotopage entry
ain aza
Latest entry:colour of our nation (gegar u) limkokwing cyberjaya
1.mula-mula ke info counter tanya apa program yg bleh di join..hikhikhik 2.owh ada unity board,bleh chop jari kaler-kaler 3.huermm ada plak snapshots of unity 4.last pic dafi plak sibuk buat performance gambar-gambar lain akan di upload kemudian :P View this Fotopage entry
aishh tak abis lg shot ke
Muhammad Najib Abdul Mukthi
Latest entry:Not anymore here ... I guess .. But ..
I've been blogging! ... you could see more at http://jeebsion.com View this Fotopage entry
Mohd Sobri Mohd Azmi
Latest entry:Photo Shoot - Zeqhty Nattrah
View this Fotopage entry
wahidah zainal aripin
Latest entry:Malay Wedding ~
This is part of my Wedding images. Not so Cool but i Try my best. Anyway, from my experiance, i never think about doing all this cute stuff. So i'm kinda stupid. Enjoy! View this Fotopage entry
durrah ibrahim
Latest entry:Majlis Perkahwinan
View this Fotopage entry
HISHAM M NOOR
Latest entry:Light Trail-Seberang Jaya,Penang
Light Trail di Seberang Jaya 12 Jul 2008 bersama-sama dengan Edan,Wapie,Saupix dan tukang tunjuk ajar Mr.Ayarq Oren. Gambar Pertama-Percubaan HDR dgn menggunakan Photomatix. Gambar Kedua-Percubaan yang Light Trail kurang menjadi. View this Fotopage entry
wannieda
Latest entry::: Segar ::
Kat KT skarang ni cuaca tak menentu...kadang panas, kadang hujan... :-S Arapnye bumi Terengganu kerap disimbah hujan... Bila tengok gambar ni, rasa macam sejuk je mata memandang :-D View this Fotopage entry
Hairul Nizam zahari
Latest entry:Happiness
View this Fotopage entry
silmis sulaiman
Latest entry:MY LAST POST
Ini adalah post terakhir saya kat Fotopages. Tiada ada lagi post di Fotopages selepas ini. Saya hanya akan up di www.silmisulaiman.com atau wedding.silmisulaiman.com Jadi sila2 la lawat sana pulak no. :-D :-D " SAVE PALESTINE" " SAVE PALESTINE" " SAVE PALESTINE" " SAVE PALESTINE" Sabtu ,03/01/2009 -Ulama’ terkenal Islam , Sheikh Yousef Al-Qaradawi telah menegaskan Jumaat lalu bahawa ummah Muslim dari Maghribi ke Indonesia berkewajipan mempertahankan Semenanjung Gaza, dan melindungi t... View this Fotopage entry
cg mulia
ceera moon
Latest entry:Selamat Hari Raya
Lama dah aku tak update my FP. Hari ni, tetiba ajer rajin nak update balik. Itu pun sebab gambar raya family yang aku ingin berkongsi bersama member2 FP yang lain. Harap enjoy ya. B4 that, aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN.. :-D View this Fotopage entry
apex kayu
Latest entry:eja n shah
shoot utk Arie Gaban.. View this Fotopage entry
explore
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
Quest Studio
Latest entry:Landskap-Masjid Putrajaya
View this Fotopage entry
Syed Mohd Firdaus Syed Hood
Latest entry:I'm Leaving...
http://candidstreet.fotopages.com View this Fotopage entry
udeyismail photographer udeyismail
Latest entry:One reflection
View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
orkibal love u
Latest entry:ork vs 84cubes
* http://www.youtube.com/watch?v=qp0eZGDuB_A View this Fotopage entry
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
Hayani Abu Bakar
Latest entry:Last Day of School - Kakak & Dik Nad
Entry nih mama masukkan gambar2 hari terakhir kakak dan Dik Nad di sekolah..hari terakhir sekolah ialah 15 th Dec..sesi persekolahan berakhir bg Reception dan kindergarten pd pkl 12 tgh manakala lower school pd pkl 12.30 tgh.. perbezaan masa membolehkan mama berkesempatan utk berada di sekolah adik dan kakak utk berjumpa guru2. Mama tak lupa utk mengambil beberapa keping gambar anak2 bersama guru dan kawan2, juga berjumpa dgn beberapa kenalan utk mengucapkan selamat tinggal..lepas tu sekolah akan bercuti... View this Fotopage entry
nor suhana abd rahman
Latest entry:Arianna Nur Balqis binti Norazif
Coming soon.... View this Fotopage entry
ohh..dgn bakal adik ipar pun kenalah posing jg
Kemali Firin
Latest entry:SAAT CINTA BERSATU ABADI #3
INFO: TEMPAT KERJA AKU SEKARANG BARU LANCARKAN KEMPEN QUALITY PERINGKAT TERKAHIR.TUJUAN UTAMA NAK BERITAHU OPRT MENGENAI KEPENTINGAN KUALITI DAN KEPENTINGAN PENGGUNA. MOGA DENGAN KEMPEN INI DAPAT JUGA SEDARKAN YANG LAIN MENGENAI KUALITI SESEORANG ITU... ;-) SAAT CINTA BERSATU ABADI #3 Mesyuarat tergempar baru sahaja habis, semua penyelia line beredar dari bilik mesyuarat Mesyuarat yang berlangsung 1 jam banyak tertumpu mengenai aktiviti-aktiviti yang akan dijalankan semasa cuti Hari Raya Haji sel... View this Fotopage entry
Saiful Bahri
Latest entry:.: The Old West - Gunfighters & Cowboys :.
This time is about the Americas..not UK. I bought books about true stories of 'The Gunfighters' & 'The Cowboys' published by the Times. Found really amazing photographs inside and thought that it would be wise to share here. Wyatt Earp..remember the 1994 movie? View this Fotopage entry
Lady and gun
sue ad
View this Fotopage entry
Mohd Amirul Adha bin Mohd Noor
WE MOVING TO OUR NEW HOMESITE.GO DIRECTLY TO HTTP://PELUKISGILA.FOTOPAGES.COM View this Fotopage entry
tak cool pon
ag coco
Latest entry:YOGYAKARTA FORCE OF NATURE!
konsert lagi...himpunan band-band indon ngn malaysie..bagi mengutip derma tabung pibg..eh tabung untuk mangsa-mangsa gempa bumi di yogjak..orang yang datang...biasa-biasa..ramai ala2 ramai..tempat dia sunggo besar..bleh tawaf merata-rata..ada mcam-macam..stage smpai 3..pilih mana satu..tapi aku lepak satu stage ja..gambar pun tak banyak..aku load takat larat..huhu..penat2...

View this Fotopage entry
sudahhhhhhhh!!
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
slepyfrogSTUDIO wedding photographer
Latest entry:*_*
email: ds@dasheela.com 012 620 98 11 @copyrightdasheela.com View this Fotopage entry
palik deng dang
Latest entry:wedding:firdaus dan farah
skang nie musim cuti sekolah..so byk la org yg kawin-kawin.tiap2 minggu ader jer kenduri.siti jer kawin hari berkerja :-D .minggu lepas 19:08:06 aku pi setiawan untuk amik gamabr wedding..yg kawin tu kawan aku mase duk study dulu.turut bersama aku saudara sinach.pi saje nak cari experience.dgn takder flash dan guna kit lens je ni la hasil nyer...nie pun gambar hari pertama..second day..mintak saudara sinach up.okeh..komen tu byk membantu aku..so sila kan CC. :-D more pictures masuk sinach punyer... View this Fotopage entry
Justin Lincoln
View this Fotopage latest entry
Adeeba Fauzallah
View this Fotopage latest entry
En.Bazuki(Reuters photog) and the model
hilmi khalid
Latest entry:Sayonara Nippon...
a walk to remember...Sakuragichou, Yokohama. [ credit to http://mybrainrelease.fotopages.com/(usop) for the pic] 20 Feb 2003ー28 Mac 2006... 3 tahun di tanah terbit matahari, bumi sakura Jepun. Dan kini hari, pulangnya seorang perantau ke tanah air terchenta Malaysia. Mata itsuka, aishou! Sayonara...Nippon! Jutaan terima kasih kepada anda semua pengunjung photoblog ini, anda yang telah banyak memberikan semangat, galakan dan juga komen yang sungguh bermakna untuk saya dalam mempelajari selok b... View this Fotopage entry
jangguttouch omata
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
Diana Jamal
Latest entry:Open House Kajian I.T
Date :: 17 Nov 2005 Time :: 10.00 am ~ 4.00 pm Venue :: Kajian Teknologi Maklumat , INPENS International College.. ** Gambar nie dah amik lama pun.. tapi asyik terlupa je nak upload kan.. tetibe plak mlm nie terigt pesan Puan Yarn a.k.a mIzz Yarn suh masukkan picca nie dlm friendster..tapi..space utk friendster kecik sgt.. so tergerak hati plak nak simpan dlm fotopage.. maap la gambar tak banyak sbb masa tuh saya kena masak roti jala.. jadi tak sempat nak jadi photograher masa tuh..ehehe.. makanan ari... View this Fotopage entry
nie la barisan lecture2 i.t
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
W M Firdaus W M Fuaad
Latest entry:she came and i went Part II
View this Fotopage entry
bongkok sket lagi
UnderGround CrewZ
Latest entry:NEW BLOG
for my new entry in the future please log on to my blogspot at http://mystepped.blogspot.com , http://mystepped.blogspot.com http://mystepped.blogspot.com , http://mystepped.blogspot.com http://mystepped.blogspot.com , http://mystepped.blogspot.com View this Fotopage entry
rizal ismail
Latest entry:@flickr
Skrg Ni Tak update dah Kat sini.... Hanya di... http://www.flickr.com/pipoujid View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
azrulsham thePHOTOGRAPHER
Latest entry:nikmati tawaran pakej istimewa thePHOTOGRAPHER
AS UR PHOTOGRAPHER??? thePHOTOGRAPHER are ready for you... Kami sentiasa bersedia utk anda!!! Hubungi pihak pengurusan untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut tentang pakej-pakej thePHOTOGRAPHER......u will enjoy our promotion for 2009!!! dan ada lagi.......... WEDDING PLANNER & DECORATIONS Kini kami telah membuka cabang baru (anak syarikat) bagi skop kerja sebagai Wedding Planner & Decorations......segalanya bermula setelah kami melihat pelbagai sudut keindahan perkahwina... View this Fotopage entry
sukasuka photo
Latest entry:Shahrul haslinda dan ammar
DSC_0249 DSC_0244 View this Fotopage entry
Syira Puffy
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
re ren
View this Fotopage latest entry
risya R S
View this Fotopage latest entry
twinkle tan
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016